Arrangementer

VORES KOMMENDE ARRANGEMENTER

Vi udbyder følgende Event på Mariegaarden

SELSKAB EVENT OG FIRMAMØDER

 

KONTAKT OS OM JERES ØNSKER FOR AT  HOLDE JERES SELSKAB ELLER FIRMAMØDE PÅ GÅRDEN  


Vi holder selskaber, bryllupper, konfirmationer, receptioner, barnedåb, firmamøder, foredrag, undervisning m.m.

Kontakt Annette på Mariegaarden

på mobil 20 85 30 75 eller mail: annette@mariegaarden.com 

 NY DATO AFVENTER 2022


LIVE MUSIK MED CARL & CASPAR REIFF


Far og søn spiller denne aften live koncert i orangeriet på Mariegaarden. Caspar Reiff har i over 25 år været leder af The Tolkien Ensemble og spillet koncerter over hele Europa. Han har udgivet en en række CDer med digtene fra Ringenes Herre og senest bogen “En Troldmand kom forbi” om samarbejdet med verdensstjernen Sir Christopher Lee. Siden 2013 har hans søn, Carl Reiff, været med i ensemblet som sanger og guitarist. Programmet er en bred vifte af sange, fra Eric Clapton og Bob Dylan til Kim Larsen, Ed Sheeran og egne sange af både Carl og Caspar Reiff.


28. MAJ 2021 ER AFHOLDT 


VINSMAGNING & FOREDRAG MED JAKOB FRA HOLMEVIN


I skal møde Jakob fra HolmeVin, som er specialiseret inden for tysk vin. Han vil præsentere og forestå smagningen af et bredt udvalg af tyske kvalitetsvine. Vi skal smage både hvidvine og rødvine, tørre vine og de lidt sødere typer. Deltagerne i arrangementet vil endvidere have mulighed for at købe de smagte vine til særligt nedsatte priser.

Pris: 125 kr. pr. deltager.

Tilmelding med antal til mobil 20 85 30 75 eller  annette@mariegaarden.com   PLADSER  UDSOLGT TIL ARRANGEMENT 

14. SEPTEMBER 2021

ER AFHOLDT


MUSIKARRANGEMENT Mads Kronborg live på Mariegaarden m/gæstesolist Hanna Elisa Arge


Tilmelding på lowficoncerts.com


Mads Kronborg tager tangenterne til Mariegaarden denne tirsdag aften. Hør hans finurlige tekster, ubeskedne klaverspil og klare stemme i gårdens orangeri og idylliske omgivelser. Sangerinden Hanna Elisa Arge gæsteoptræder.

Mads Kronborg har tidligere turneret landet rundt som musiker og komponist med teaterforestillingen Den Lille Prins, er dirigent for flere forskellige kor og har sunget og optrådt i kvartetten DunkelDirks i både ind- og udland. I 2 år har han nu optrådt som soloartist og debuterede på Low-fi en lun sommeraften til havekoncert i "Asylet" i juli. Han har, i eget navn, udgivet studiealbummet “Afkalker Elkedlen” og singlen “Sejl af Drømme”.

Denne aften vil man også opleve den dansk/færøske sangerinde Hanna Elisa Arge som gæsteoptræder på scenen i Mariegaardens orangeri.

Koncerten indeholder en pause, hvor man kan lade sig ekstra forkæle med øl (fra Det Våde Får), kaffe, kager og is. Sandwiches skal forudbestilles på tlf.: 20853075 


21. MAJ 2021 ER AFHOLDT 


MUSIKARRANGEMENT

"A Tall Bag Of Bones"

Tilmelding på lowficoncerts.com

https://lowficoncerts.com/da/concert/a-tall-bag-of-bones-4135 


A Tall Bag Of Bones udgav i 2020 deres debut EP, hvoraf førstesinglen Take You Home blev spillet flittigt på P4 henover sommeren. Duoen har skrevet mange af deres sange i samarbejde med dygtige sangskrivere fra Nashville, USA og flere danske profiler. Det er god folkpop, der blander det eftertænksomme med pop og masser af dejlige harmonier! Det hele krydres med duoens charme og sjove historier undervejs - glæd jer!