B&B Mariegaardens Gæstehus

Mariegaardens Gæstehus 

ÅBEN FOR BOOKING NU. 


Nyd fred og ro i naturskønne omgivelser i  nyrenoveret gæstehus på 20 m2.


Nyd en søvn i kvalitetsseng fra Wonderland, gæstehuset består af et veldisponeret te køkken, som indeholdende mikroovn, vandkoger, køleskab, og kaffekande samt et pænt stort badeværelse.


Orangeriets vinranker er 30 år gl. og bruges til vinproduktion, der er figner, tomater, agurk, krydderurter, oliventræ, blomster m.m.

Der er mulighed for afslapning i liggestole og spille bordtennis i bunden af orangeriet, eller hygge i bambus sofaarrangement med varmelampe. Der er mulighed for at booke massage i orangeriet, vi videreformidler kontakten og der afregnes direkte med massøren Sanne. Pool området i orangeriet er afskærmet og kun forbeholdt til B&B gæster.


Der er spiseplads i orangeriet, hvor jeres morgenmad også vil blive anrettet, eller hvis I ønsker en morgenmadskurv, som kan afhentes i bryggers, er det også en mulighed.

Udendørskøkkenet består af køkkenvask, gasgrill med kogeplade, Webers kulgrill og grillfad.


Mariegaarden ligger på en 5,8 ha stor naturgrund med et rigt dyreliv, rådyr, fasaner, hare m.m. samt egen fredet sø med et rigt fugleliv og løg frøer der kvækker. her er mulighed for en hyggelig gåtur eller bålpads med solnedgang. fårefolden er indhegnet på på ca. 3 ha.


Der er 9 km til Hillerød gågade med Frederiksborg Slot som hovedattraktion, samt kun 15 minutter til Tisvildeleje Strand.

Der er mulighed for fleksibel ankomst. 


Retrocamper  fra 1966 kan kun tilkøbs ved booking af gæstehuset, Camperen har sengeplads til 2  personer, og er uden bad og toilet . 


Enjoy peace and quiet in scenic surroundings in refurbished 20 square meters guesthouse.


The guesthouse consists of a top-quality bed from Wonderland Beds, bathroom, a small kitchen with microwave, and electric kettle, fridge and coffeemaker.


The orangery has 30-year-old vines, figs, tomatoes, cucumber, herbs, olive tree and flowers. Enjoy a game of table tennis or just relax on one of the bamboo couches or garden recliners. The pool is at your disposal as well.


The breakfast can be served in the orangery, or we can place a basket at the nearby utility room to be picked up at your convenience.

In connection to the outdoor kitchen there is a gas grill, or you can barbeque with coal or wood instead.


Mariegaarden is from 1877 on 5,8 acres of land. Take a walk and explore the diverse wildlife. do some sightseeing in the town of Hillerød with Frederiksborg Castle as the main attraction, or the forest, just 5 kilometers from Mariegaarden and Tisvildeleje beach just 15 minutes away in car.

IMG-1505
IMG-1687
seng
foto2
IMG-1362
IMG-1795 (1)morgenbakke
IMG-1584
IMG-1821
unnamed5
IMG-1749
award
IMG_1903morgenmad i orangeriet til web

                                                                         Det kunne B&B gæsterne godt lide:


"Par fra KBH som søgte et sted til at lade af og lade op - og det fandt vi på Mariegaarden! Vi havde 3 nætter midt juli 2020. Ankom i bil med privat parkering. Værterne var yderst behagelige og hjælpsomme. Gæstehuset (mener det var den gamle hestestald) var ren luksus med lækkert bad og elevationssenge. Frisk og varieret morgenmad i det smukke og lune orangeri. Fantastisk at stedet dyrker duftende og velsmagende krydderurter og bær. Omgivelserne indbød både til afslapning i poolen, fordybelse i havegyngen under træer, samt mindre aktiviteter som fx. bordtennis/bålsted m.m. Solnedgangen over privat sø og marker var fortryllende. Cykelafstand til Pibemølle, hvor det maleriske danske landskab ingen ende vil tage. Cykelafstand til Alsønderup Engsø, hvor havørnen yngler og fisker. Vi vil meget gerne nyde endnu et ophold på Mariegaarden!"

Tina Danmark

 

"Skønne omgivelser og værterne lige så. Dejligt orangeri med pool, god morgenmad og en skøn lille lejlighed. "

Teddy Danmark

 

"Jeg var afsted med min søn på 7 og vi fik en skøn velkomst af Annette og hunden Astrid. Vi var i poolen og hyggede i orangeriet, fik hjælp til at finde Hillerøds bedste pizza. Gæstehuset er helt nyt, velindrettet, og så fint - med gode senge. Vi hilste på høns, var en tur nede og se søen og følte os velkomme som var vi familie. Min søn havde det sim blommen i et æg. Morgenmaden var iøvrigt også overdådig. Alt var skønt! "

Ditte Danmark Juli 2020


se yderligere anmeldelser på Booking.com